Jakt i Småland

Gässhult Säteri är ett paradis för dig som vill uppleva jakt i Småland och har höga krav på boende och mat. Ta möjligheten att jaga änder i åtta välskötta viltvatten eller klövvilt i våra viltrika skogar.

Klövviltsjakt med helpension på Gässhult Säteri

I sällskap med dina jaktmedlemmar och under ledning av den kunniga viltmästaren Kent Nilsson, jagar ni under dagen klövvilt i våra viltrika skogar i Misterhult. Under dagen när aptiten kommer smygande serverar vår köksmästare förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika till er ute i skogen. Efter en förhoppningsvis lyckad dag i skogarna erbjuder vi vår uppvärmda bastu och jacuzzi. Framåt kvällen avnjuter ni en välkomponerad trerättersmeny i er egna herrgårdsbyggnad och när kvällen går mot sitt slut väljer ni ett av våra unika herrgårdsrum för att avsluta dagen och drömma om morgondagens frukostbuffé.

Gräsandsjakt med helpension på Gässhult Säteri

På Gässhults marker ligger åtta välskötta viltvatten, där ni tillsammans med viltmästaren jagar änder under dagen. Innan andjakten värmer ni upp med lerduveskytte och avnjuter sedan en smakfull lunch på herrgården innan gräsandsjakten börjar. När skymningen faller avslutas jakten med ett kvällsstreck i Smålands vackra skärgård. Vår relaxavdelning med bastu och jacuzzi finns under kvällen tillgänglig, innan eller efter att ni avnjutit vår köksmästare Robin Nilssons välkomponerade trerättersmeny. Kanske vill ert sällskap avsluta kvällen vid brasan eller ta en tidig kväll och gå upp med tuppen för att mötas av vår goda frukostbuffé, ni bestämmer.

Är ni intresserade av att prova på jaktlyckan? Vänta inte med att kontakta oss för en offert. Tänk på att ju tidigare ni bokar ju fler datum kan ni välja mellan.