Vi har en aktivitet för er

Här kan ni välja att bara slappna av och lyssna till fågelkvittret, kanske ta en promenad i den fina naturen. Prova vår bastu eller kanske läsa en bok framför brasan. Räcker inte det erbjuder vi ett stort aktivitetsutbud. Vi kan tillsammans hitta passande aktiviteter för ert sällskap. Utöver vårt aktivitetsutbud kan vi även erbjuda säsongsanpassade aktiviteter såsom t.ex. kräftfiske eller kransbindning till jul. Vi tar gärna emot önskemål på aktiviteter ni skulle vilja genomföra.

MATLAGNINGSMIDDAG

Under ledning av en profesionell kock lagar ni en trerättersmiddag som ni avnjuter under kvällen. En perfekt ”teambuildningsaktivitet”. Aktiviteten tar ca 2 timmar, med start senast 18.00.

LERDUVESKYTTE

Finns som separat aktivitet eller som del i en femkamp. Tidsåtgång från 1 timme beroende på gruppens storlek och önskemål om antal lerduvor per person.

 

Förutom vårt egna aktivitetsutbud tar vi gärna emot besök av andra företag. Exempel på företag som arrangerat en aktivitet hos oss är Jailbreak Oskarshamn och Carolines Hud-& Kroppsvård i Oskarshamn.