Vi har en aktivitet för er

Hos oss kan ni välja att bara slappna av och lyssna till fågelkvittret, kanske ta en promenad i den fina naturen. Prova vår bastu eller kanske läsa en bok framför brasan. Räcker inte det erbjuder vi ett stort aktivitetsutbud. Vi kan tillsammans hitta passande aktiviteter för ert sällskap. Utöver vårt aktivitetsutbud kan vi även erbjuda säsongsanpassade aktiviteter såsom t.ex. kräftfiske eller kransbindning till jul. Vi tar gärna emot önskemål på aktiviteter ni skulle vilja genomföra.

MATLAGNINGSMIDDAG

Under ledning av en profesionell kock lagar ni en trerättersmiddag som ni avnjuter under kvällen. En perfekt ”teambuildningsaktivitet”. Aktiviteten tar ca 2 timmar, med start senast 18.00.

LERDUVESKYTTE

Finns som separat aktivitet eller som del i en femkamp. Tidsåtgång från 1 timme beroende på gruppens storlek och önskemål om antal lerduvor per person.

MARKCIDER

Precis intill oss har Claes Mark sin äppelodling. Vill ni ordnar vi gärna en aktivitet tillsammans med honom. Vill ni bli guidade i hans musteri, lära er att beskära träd eller bara testa hans goda dryck. Tillsammans planerar vi en sådan aktivitet.

DRYCKESPROVNINGAR

Skulle ni vilja prova olika sorters drycker. Vi hyr in professionell personal inom den dryck ni vill prova.

EN AKTIVITET KAN VARA ENKEL

Kanske vill ni bara ta en skogspromenad, plocka bär, grilla korv eller ha en picknick. Låt oss veta så kan vi komma med tips och hjälpa till med förberedelser.

Förutom vårt egna aktivitetsutbud tar vi gärna emot besök av andra företag. Exempel på företag som arrangerat en aktivitet hos oss är Jailbreak Oskarshamn och Carolines Hud-& Kroppsvård i Oskarshamn.

 

Vi garanterar inte att alla aktiviteter kan bokas under era önskade datum.