Konferens på Gässhult Säteri

En privat konferens med utmärkt service och mat genom hela vistelsen

En konferens hos oss i de småländska skogarna erbjuder något utöver det vanliga. Hos oss står just er vistelse i fokus. Ni nyttjar under vistelsen hela herrgården helt för er själva, vilket gör att konferensen kan planeras i detalj eller så tar ni dagen som den kommer.

Liten eller lite större konferens? Hos oss får alla samma service

När ni bokar en konferens hos oss får ni en privat och skräddarsydd vistelse utifrån era önskemål, med stor flexibilitet. Ett stort konferensrum, för upp till ca 30 personer. Herrgårdens övriga utrymmen såsom bibliotek och salonger kan självklart användas under vistelsen. Fantastisk god mat, lagad på lokala råvaror. Ni kan avnjuta allt från en varmrätt till en avsmakningsmeny. Välj mellan olika menypaket eller bestäm menyn själva.

Vi hjälper er gärna att planera en lyckad företagskonferens! Kontakta oss med information om datum, upplägg eventuell budget och övriga önskemål så hjälper vi er planera konferensen utifrån företagets förutsättningar.

Vänta inte med att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från er!

Alla har tid för en aktivitet

Hos oss erbjuder vi en mängd aktiviteter i olika prisklasser. Vi har något för alla, allt från roliga teambuildings aktiviteter till slappande i relaxavdelningen. Vi bjuder gärna in andra aktörer för speciella aktiviteter, kontakta oss gärna för mer information om vilka företag vi bjudit in för specifika aktiviteter.

Och var inte oroliga ni hinner jobba också. Skulle ni mot förmodan inte hinna är det inga problem, det går bra att stanna lite längre än planerat under avresedagen.